Во една таинствена, eco-friendly кутија се кријат најшарени чорапи на светот направени од најквалитетен памук и нежни органски бамбус влакна. Toa e dobar чорап и можеш да го нарачаш со еден клик тука.

Посети ги нашите профили на Facebook и Instagram и ѕирни што можеш да очекуваш во секој mysterybox.

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

кошничка0
нема внесени кутии
додај уште кутии
0