Достава

Вообичаеното време за испорака на најинтересните чорапи до твојот дом, било каде во земјава, е од 2 до 7 денa.

За експресно брз dobar подарок, пишете ни на некој од нашите социјални медиуми на Facebook или Instagram.

Општо

Брзо и едноставно, пополни ја формата за нарачка тука и мистериозната кутија е веќе на пат до адресата за достава.

Сѐ што треба е да избереш кутија за машко или женско, број на чевли (приближно доколку е за подарок) и колку пара шарени чорапи да има внатре.

На нашите социјални медиуми на Facebooк и Instagram ѕирни што можеш да очекуваш во нашиот mysterybox.

Во една таинствена, eco-friendly кутија се кријат најшарени чорапи на светот направени од најквалитетен памук и нежни органски бамбус влакна. Toa e dobar чорап и можеш да го нарачаш со еден клик тука.

Посети ги нашите профили на Facebook и Instagram и ѕирни што можеш да очекуваш во секој mysterybox.

Продукт

Нашите dobar чорапи се направени од внимателно избран и квалитетен памук кој овозможува неверојатно лесно и удобно чувство при нивно носење. Докажаниот квалитет гарантира поголемо времетраење на чорапите мерено во години!

кошничка0
нема внесени кутии
додај уште кутии
0