dobar corap

Нова година, нова кутија и нови изненадувања

Важно известување за сите фанови на шарен, dobar чорап: За тебе подготвивме нов mysterybox во кој е сместен еден пар најшарен чорап. Кратко резиме за сите кои не се сретнале со dobar: Концептот останува ист, можеш да нарачаш кутија со 5 пара или 1 пар dobar, да одбереш големина и Дознај повеќе…

dobar corap, kutija, podarok, mysterybox

Дали луѓето што носат шарени чорапи се покреативни и попаметни?

ДАааааАаааааА! 🥳 Конечно и истражувањата го потврдија нашиот сомнеж кој го имавме уште на почетоците на dobar (пред скоро три години). Теоријата е потврдена: луѓето кои носат интересни и шарени чорапи се сметаат за кул и прекрасни особи! Бараш потврда? Линк до истражување но, ќе ти заштедиме време и ќе Дознај повеќе…

dobar corap, podarok, corapi,

Зошто чорапите се одличен подарок за секого?

Шарениот дизајн и квалитетниот материјал на чорапите е многу практичен и одлично прифатен подарок.  Кога подаруваш чорапи на драга особа, правиш тој или таа да се потсетува на тебе секогаш кога ќе ги облече на себе. А носењето на чорапи трае целата година, особено во најстудените месеци, така што нов Дознај повеќе…