Во една таинствена, eco-friendly кутија се кријат најшарени чорапи на светот направени од најквалитетен памук и нежни органски бамбус влакна. Toa e dobar. 

Categories:

0 Comments

Comment on this FAQ

Your email address will not be published. Required fields are marked *