Брзо и едноставно, пополни ја формата за нарачка тука и мистериозната кутија е веќе на пат до адресата за достава.

Сѐ што треба е да избереш кутија за машко или женско, број на чевли (приближно доколку е за подарок) и колку пара шарени чорапи да има внатре.

На нашите социјални медиуми на Facebooк и Instagram ѕирни што можеш да очекуваш во нашиот mysterybox.

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

кошничка0
нема внесени кутии
додај уште кутии
0