Нашите dobar чорапи се направени од внимателно избран и квалитетен памук кој овозможува неверојатно лесно и удобно чувство при нивно носење. Докажаниот квалитет гарантира поголемо времетраење на чорапите мерено во години!

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

кошничка0
нема внесени кутии
додај уште кутии
0