За секоја пригода [limited edition]

ден750.00

Мysterybox со 2 dobar чорап + 1 пар боксерки за него.

Исчисти

Description

Ти се носи шарено, ама не само чорапи? Те слушнавме!

Лансираме limited edition mysterybox со dobar чорап + БОКСЕРКИ eксклузивно за него по повод нашиот 5-ти јубилеен роденден🥳

Специјално одбрани и внимателно спакувани 2 пара шарени чорапи и 1 пар шарени боксерки те чекаат во секоја наша eco-friendly кутија 🌱

Сѐ што е потребно да направиш е да го избереш бројот на чевли за чорапите и твојата големина на долна облека. Тоа е сѐ што ни е потребно за веднаш да почнеме со припрема на твојот mysterybox со шарени чорапи и шарени боксерки.

И чорапите и боксерките се изработени од природен и квалитетен памук. Гарантирано ќе ти овозможат пријатно и удобно чувство секој пат кога ќе ги ставиш на тебе. А среќата предизвикана од разиграниот дизајн е посебно искуство само по себе и ти веќе знаеш зошто 🤫

Биди шарен, биди единствен, биди dobar!

Additional information

број на чевли

35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47

големина на долна облека

S, M, L, XL, XXL