Важно известување за сите фанови на шарен, dobar чорап:

За тебе подготвивме нов mysterybox во кој е сместен еден пар најшарен чорап.

Кратко резиме за сите кои не се сретнале со dobar:

Концептот останува ист, можеш да нарачаш кутија со 5 пара или 1 пар dobar, да одбереш големина и да избереш дали е за тебе, за него или за неа. 

Мисијата останува иста, издвој се од толпата и биди препознатлив по шарените чорапи каде и да одиш. 

Доколку бараш неповторливо уникатен и интересен подарок за твоите сакани, веќе си на вистинското место. 

Dobar e љубов при прва средба.

Биди шарен, биди единствен, биди dobar!

Ако стигна до самиот крај и посакуваш да чекориш со dobar во новата година, ние сме тука да ти ПОДАРИМЕ  mysterybox, треба само да ни ја пишеш тајната шифра на некој од нашите профили на Facebook или Instagram. 

Secret code: i❤️dobar🎁

Categories: Uncategorized

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *